perjantai 15. maaliskuuta 2013

Juoksukausi

Aloitin juoksukauden viime perjantaina naistenpäivän kunniaksi. Latasin puhelimeeni endomondon, jolla toistaiseksi seuraan omia aikojani ja matkojani. Keveemmällä olisi tarkoitus hankkia ihan kunnon urheilukellon sykevöineen, jolloin ei tarvitsisi puhelinta ehkä raahata mukana lenkeillä.

Endomondo kertoo seuraavaa tuosta ensimmäisestä juoksulenkistä:


Pakkasta tuolloin oli -5, päälläni oli paksummat juoksuhousut, toppi, pitkähihanen ja fleecetakki. Unohtamatta pipoa ja hanskoja. Ei ollut liian kuuma, mukava oli juosta, mutta kylmä kuitenkin kävi keuhkoihin ja tuuli järveltä päin, ettei oikein kyennyt pidempään juoksemaan. Jalat tykkäsi hyvää päästä juoksemaan ja olo oli pitkästä aikaa vapautunut. Nyt odotellaan hieman lämpimämpiä kelejä, jotta voisin lähteä juoksemaan lapsivapaina. Kunhan lumet on sulanut niin Pikku-E pääsee fillaroimaan, juoksen sitten perässä tangosta pitäen, jolloin saadaan molemmat sitä mistä tykätään.

Tuumailen tässä samalla jonkinlaista salia itselleni. Salilla tulisi olla lapsiparkki, jotta voisin käydä arki-iltoinakin salilla. Saleja löytyy täältä, ja yhdellä taitaa lapsiparkki olla ja jokin erikoisempi lasten huvipuisto samassa paikassa, mutta tuntuu, että on kovin kallis ja siitä on vaikea irtisanoutua. Saatat jopa maksaa turhasta, jos aikataulut ei sitten annakkaan periksi.

Kotoa löytyy kahvakuula, jolla heiluttelen. Peruskuntoa pystyn kotona ylläpitämään ihan kätevästi. Pitäisi vain yrittää saada lapsen nukkumaanmenoajat kohdilleen kun tuntuu, että joka ilta menee niin myöhään nukkumaan ja sitten olenkin ihan naatti. Yrittänyttä ei laiteta. Katsotaan mihin tästä päästään liikkeelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti